Skriv ut

Trist kanske! Men det finns inget parti som du möter här ännu! Men här ska bildas ett parti så snabbt det går för att få fram förnuftiga patrioter till Nix to the Six’ kombinerade valsedel, som ska gå i tryck redan den 24 juli. Vi uppskattar om du engagerar dig, och då blir du först medlem genom att välja alternativet ”Medlemmar” uppe till höger.

Det är så det går till när vi vill ersätta de 349 som finns i Riksdagen med eget folk. Vi måste bygga från grunden. Här ska byggas en partigrupp som snart bildar en ideell förening och har uppgiften att fram till valet sköta det här fokuspartiet. Efter valet ska partigruppen bedriva politik i Riksdagen under fyra år. Vill du vara med? Är du ämnet till en riksdagsman?

En politiker är inte expert på något, även om yrkeserfarenhet eller liknade sysslor i det civila samhället är en viktig merit. En politiker är beslutsfattare och det kräver empati i första hand, som något förenklat kan sägas vara både huvud och hjärta eller både förnuft och känsla. Du ska också ha förmågan att överblicka beslutsunderlag och förstå vilka aspekter, ofta ett fåtal viktiga, som är de helt avgörande för ett ställningstagande. Låter detta högtravande? Jämför dig med vår justitieminister Morgan Johansson eller energiminister Annika Strandell så finner du där en nivå som du kan jämföra dig med till förmodligen stor positiv belåtenhet.    

Det medlemsregister du finner här innehåller ett antal effektiva funktioner. Det finns exempelvis tre medlemsnivåer:

  1. Stödjande medlem: Det blir du som vill eller som i det politiskt korrekta Sverige måste verka anonymt tillsammans med andra i samma läge. Utöver födelsenumret, som är nyckeln och säkerheten för oss alla genom Bank-ID, behöver du bara ange e-post och mobilnummer som kan fungera anonymiserade och är lätta att byta – ifall behov finns.
  2. Ordinarie medlem: Är till för dig som fortfarande är i en situation att kunna verka fritt i det demokratiska Sverige. Då lämnar du även adressuppgifter. Viktigt är frågan om du kan och vill engagera dig i partiarbetet. I så fall lämnar du även uppgifter som underlättar det interna partiarbetet.
  3. Kandiderande medlem: Här är viljan att delta i partiarbetet så stort att du kan tänka dig bli riksdagskandidat och ha – minst – en förtroenderoll på lägre nivå. Det är viktigt att du övertalar duktiga patrioter i vår skara att ställa upp och anmäla sig som kandiderande medlemmar. Du fyller i en beskrivning av dig själv för partiets marknadsföring av dig. Du anger minst två personer med kontaktuppgifter som referenter beträffande din kandidatur.

Anmäler du dig som kandiderande medlem blir du granskad och godkänd, som en sådan av vårt etiska råd. Det ingår att du måste begära ett utdrag ur brottsregistret, som överlämnas till rådet i ett förslutet kuvert  som sista steg.

Välkommen i detta eller något annat av våra fokusparti som du kanske tycker passar dina värderingar bättre!

Har du frågor? Kontaktar Hans Jensevik på 070-514 60 32 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..